Szolgáltatások

Az Unicorn-Work Kft. munkafilozófiájában, munkaszerzésben és prioritásainak meghatározásában egyaránt az ügyfelek legmagasabb szintű kiszolgálását tekinti a legfontosabb szempontnak.

A munkavédelmi ruházat és védőfelszerelés beszerzése és felhasználása sikerességéhez ügyfelünk elégedettsége mellett elengedhetetlen, hogy mi is büszkék lehessünk a felhasznált termékekre, eszközökre. Ez a törekvés a garancia a cégünk által fejlesztett, gyártott és szállított munkavédelmi termékek kiemelkedő színvonalára.

Szolgáltatásaink célja a vállalati munkavédelmi hatékonyság növelése a már meglévő eszközökkel illetve új testreszabott munkavédelmi eszközök fejlesztésével. A munkavédelem sikerének kulcsa a megfelelő megoldások kiválasztása. Az Unicorn-Work Kft. technológiai szakértői az összes munkavédelmi szakterületen dolgoztak már, azért akár létező, akár új területek munkavédelmi eszközeinek tervezését és specifikációját szakértő módon végzik.

Termékek vagy szolgáltatások felhasználását megelőzően alapos elemzést készítünk, amely garantálja a munkavédelmi büdzsé felhasználását.

Az Unicorn-Work Kft. azon dolgozik, hogy termékei minden esetben biztonságosak legyenek felhasználók egészségére, és ne legyenek negatív hatással a környezetre. Az üzleti elképzelésünknek megfelelően mindig ragaszkodunk ahhoz, hogy a költségeket alacsony szinten tartsuk, és az erőforrásokat bölcsen használjuk fel a termékek tervezése és előállítása során.